Instituut voor Restauratie en Decoratie

Het Instituut voor Restauratie en Decoratie in Schiedam is in 1995 opgericht door Tanja van Sijp. Uitgangspunt van het Instituut is het werken met kleur. Kleur is sfeerbepalend, draagt een boodschap uit, spreekt een eigen taal, beïnvloedt een ruimte: kleur is emotie.

Kleur bekennen doen wij door het geven van interieur- en  kleuradviezen. Uitgaande van de persoonlijke wensen wordt in samenspraak een advies opgesteld. De omvang van de advisering kan variëren van woonkamer, kantoor tot flatgebouw en hele woonwijk.
Het instituut is niet gebonden aan leveranciers van producten zodat adviezen onafhankelijk hiervan opgesteld worden.

Ook voor de uitvoering van uw plannen heeft het Instituut voor Restauratie en Decoratie een team van professionele en gespecialiseerde mensen.

Daarnaast verzorgt het Instituut cursussen voor de professional en de doe-het-zelver op het gebied van ambachtelijke- en decoratieve schilder- technieken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditionele en nieuw ontwikkelde verfproducten en applicatiemethoden.

Wilt u meer informatie over verfadvies, interieur- en kleuradviezen of de uitvoering van onderhoud-, renovatie  en decoratie werk, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij het stappenplan aan u kunnen toelichten.