Gouden interieur- en kleuradviezen, decoraties en restauraties

Goud is magisch, het sprankelt en twinkelt. Net zo onweerstaanbaar als het edelmetaal is het bedrijf GOUD. Met meer dan 25 jaar expertise in haar veelzijdige vakgebied weet eigenaar Tanja van Sijp haar opdrachtgevers keer op keer te verrassen. Haar interieur- en kleuradviezen voor kleinere en heel grote projecten halen het beste in een ruimte naar boven. Tanja’s kennis van decoratie en restauratie is daarbij een onderscheidende plus.

Projectcoördinatie

Is een interieur- of kleuradvies onderdeel van een complete verbouwing? Nog zo’n fijn pluspunt van GOUD: Tanja kan ook de projectcoördinatie op zich nemen. Zij werkt met een vast team van zelfstandige bouwprofessionals, die sterk op elkaar zijn ingespeeld en aan een half woord genoeg hebben. Bij elk nieuw project kiest Tanja de juiste vakmensen, stuurt haar team aan en is het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Optimale ontzorging en scherpe tarieven: da’s pas goud!

Circulair ondernemen

GOUD hecht waarde aan een duurzame samenleving en een circulaire economie, waarbij upcycling het uitgangspunt is. Al ruim 25 jaar blaast Tanja vintage meubilair en andere objecten nieuw leven in. Door bestaande meubels te decoreren, kunnen ze steeds opnieuw gebruikt worden. Zo draagt GOUD bij aan een circulaire leefomgeving.

Interieuradvies

Eenheid, rust en ruimte bepalen of een interieur in harmonie is. Of het nu gaat om een (thuis)werkplek of onderwijsinstelling: GOUD heeft al ontelbare interieuradviezen verzorgd in de sfeer die bij de opdrachtgever past. De onderwijskundige visie van scholen, het welzijn van bewoners in zorginstellingen en het gebouw sluiten naadloos op elkaar aan.

Kleuradvies

Het fundament onder GOUD is kleur. Niets is zo sfeerbepalend voor een binnen- en buitenruimte als kleur. De kleuradviezen van GOUD strekken zich uit van het interieur van een woonkamer tot de buitenzijde van een complete woonwijk of een torenhoog flatgebouw.

Decoratie

Een bijzondere twinkeling van GOUD is het decoratieschilderwerk, een specialisme dat meester-schilder Tanja van Sijp als geen ander in de vingers heeft. Denk aan decoratieve technieken zoals muurschilderingen, wall wash effecten, beton, roest- en koper imitatie technieken.

Restauratie

Restauratieschilderwerk is de vierde discipline die GOUD tot in de puntjes beheerst. Eigenaar Tanja van Sijp herstelt historisch schilderwerk in en op rijksmonumenten, stijlkamers, kerken, winkelpanden, noem maar op.

Meer weten?

Neem gerust even contact op:
info@decoreren.nl
06 51 63 89 83‬