Met goud kan ik toveren

GOUD is Tanja van Sijp. Samen met haar gouden team geeft zij sinds 1995 glans aan een indrukwekkend aantal heel grote en ook kleinere projecten. Van interieur- en kleuradviezen, decoratie- en restauratieschilderwerk tot de coördinatie van complete verbouwingen: Tanja doet het allemaal. Een korte kennismaking met een sparkling vakvrouw.

Meester-schilder

Ik mag de titel meester-schilder voeren. Dat is een beschermde titel die helemaal terugleidt naar de middeleeuwen, toen schilders lid waren van een gilde. Alleen meester-schilders waren bevoegd om leiding te geven aan een eigen werkplaats en gezellen en leerlingen in dienst te nemen. Ook in onze tijd wordt deze titel niet zomaar verstrekt. Je hebt jaren van studie en ervaring achter de rug, voordat je jezelf meester-schilder mag noemen. Het is de hoogst haalbare kwalificatie binnen de schildersbranche. En ja, daar ben ik best trots op!

Zelfstandig ondernemer

Vanuit het schildersvak ben ik in 1995 het Instituut voor Restauratie en Decoratie gestart. Destijds vooral gericht op het geven van workshops voor de professionele markt en de geïnteresseerde amateurs. Erg leuke en leerzame tijd was dat; ik heb zelfs workshops op tv gegeven voor een woonprogramma. In de loop der jaren verlegde mijn werk zich steeds meer in de richting van vooral interieur- en kleuradviezen en ook decoratie- en restauratieschilderwerk. Opdrachtgevers die mij inhuurden als adviseur, vroegen steeds vaker of ik ook de hele verbouwing of renovatie wilde coördineren.

Nieuwe bedrijfsnaam

De oude naam dekte de lading van mijn werk niet meer. Ik werd ook bij steeds grotere projecten betrokken: zorginstellingen, scholen, appartementencomplexen om maar wat te noemen. Inmiddels had ik een groot team van professionals in de bouw om me heen verzameld. Zo kon ik de juiste persoon op het juiste moment inschakelen en het hele project coördineren. 'Geef je bedrijf de naam van een kleur', stelde een klant voor. En ik wist meteen: dat moet goud worden. In 2022 heb ik het voormalige instituut officieel omgedoopt tot GOUD.

In GOUD komt alles samen

Goud is magisch, goud is veelzijdig, met goud kan je alle kanten op. Van blingbling tot tijdloze schoonheid, van romantisch tot stoer: goud is onweerstaanbaar en voor iedereen. Goud zijn mijn klanten, mijn team, mijn werk. Met goud kan ik toveren. 'Da's goud', zeggen ze in het Westland als ze ergens heel enthousiast over zijn. Er is geen betere naam voor mijn bedrijf dan GOUD.

Gouden adviseur?

Een klant zei ooit dat zij mij een kameleon vond. Dat klopt helemaal. Zoals een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, zo pas ik me aan mijn opdrachtgevers aan. Ik vertaal hun wensen in een harmonieus totaalpakket: in kleur, in meubilair, in stoffering, in signing, verlichting en meer. Ik probeer een sfeer over te brengen die past bij de klant en het doel van het project. Of dat nu een persoonlijke sfeer is de woning van een particuliere klant, of een zakelijke uitstraling voor bedrijfspanden. Een promotionele uitstraling voor scholen, een signalerende uitstraling voor ziekenhuizen of een nostalgische uitstraling voor verzorgingshuizen. De visie en gebouw sluiten naadloos op elkaar aan. Ik doe het allemaal en mijn klanten zijn er verguld mee.. net als ik!

Beoordelingen

Gemiddelde berekend over 1 beoordelingen.

Advies

8,0

Kleuren

6,0

Uitvoering

8,0

Service

10,0

Prijs / Kwaliteit

8,0
8,0

Ik kan Tanja alleen maar aanraden

+

Tanja beschikt over een enorm netwerk wat bestaat uit louter zeer professionele mensen. Fijn ook, dat zij hierin het aanspreekpunt was. Tanja heeft een bijzonder goed gevoel voor wat wij wilden en heeft dat vertaald in een weergaloos resultaat.

-

Tja, dat weet ik even niet zo snel..

Julius Smit

Meer weten?

Neem gerust even contact op:
info@decoreren.nl
06 51 63 89 83‬